Favoriter
Kundvagn

Tintins Värld

Välkommen till Tintins värld! Här kan du läsa om de senaste nyheterna hos oss, ta del av trend- och stiltips, få inspiration till din garderob, hänga med oss i vårt arbete bakom kulisserna och en massa annat roligt. Håll dig uppdaterad! 

 

RODEBJER FRE FALL

2018-05-22

”Rodebjer Pre Fall 2018 is inspired by the Italian landscape and the liberated, traveling Italian woman. We follow her transformation from the strict city and work life to the carefree and eccentric lifestyle of her seaside vacation. Earthy and playful meet sharp and crisp in versatile looks that can be worn from sunrise to sunset – to sunrise again.”

Vi älskar hur Rodebjer alltid lyckas ta fram trendiga mönster och underbara färgkombinationer som passar varje säsong. Denna gång är inget undantag! Nu vill vi bara åka till Medelhavet och frossa i denna fantastiska kollektion.

Rodebjers tidlösa stil gör att deras plagg kan hänga med i många år framöver och vi på Tintinstyle anser att varje Rodebjer-plagg är en investering! Håller ni inte med?! 

Spana in kollektionen här!

LOVE TINTIN
 

Om Tintinstyle.se

Tintinstyle är en webbutik som säljer noga utvalda märkeskläder, skor och accessoarer från olika varumärken med hög modegrad och kvalitet. Vi har en stark passion för spännande mode och vänder oss till den stilmedvetna kvinnan som vill ha det där lilla extra. Vi har även en fysisk butik på Prästgatan 36 i Östersund. Varmt välkommen till oss!

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER
Instagram facebook

Företagsuppgifter

FASTER RUT AB
Prästgatan 36
831 31 Östersund
Org. nr: 559117-8586
Tel: 063-13 00 35 ( vardagar 09.00-17.00 )
E-post: info@tintinstyle.se

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Skicka nyhetsbrev

Klarna, Visa, Mastercard
Postnord

För att förbättra din användarupplevelse använder vi på Tintinstyle cookies.     
Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.    

 

Välkommen till Tintinstyle! Tintinstyle.se är en webbutik som säljer noga utvalda damkläder, skor och accessoarer från olika varumärken med hög modegrad och kvalitet. Vi har en stark passion för spännande mode och vänder oss till den stilmedvetna kvinnan som vill ha det där lilla extra. Vi söker hela tiden efter nya varumärken, allt för att kunna ge dig som kund ett stort utbud. Vi känner oss stolta över att ha de stora svenska varumärkena hos oss samtidigt som vi söker av världen för att finna nya. Vi har idag varumärken så som Rodebjer, Dagmar, Fornarina, Morris, FiveUnits, Jofama, Inwear, Mos Mosh, Custommade, Eivy, Please, Quay Australia, Rue de Femme, Steve Madden, Selected Femme och Blue Billie.

Tintinstyle.se är en av Sveriges äldsta webbshoppar och grundades 2006. Tintinstyle brinner för dig som kund och vi värderar bemötande och service högt. Det ska vara enkelt att handla hos oss och vi vill att du ska känna att vi finns här för dig. Du är alltid välkommen att kontakta oss per telefon (063-130035) eller via mail (info@tintinstyle.se). Vill du vara först med nyheter och inspiration ska du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Behöver du tips och inspiration så besök Tintins Värld och spana även in fliken Inspiration. Varmt välkommen till oss!