View this email in your browser

WINTER IS COMING 
Och med den - ännu fler spännande nyheter från Eivy.

Som ni säkert redan vet så älskar vi Eivy, allt från deras supersnygga underställ till deras mjuka fleecar och deras färgglada mössor i den perfekta mössmodellen. Det är faktiskt den bäst sittande mössan enligt oss, och våra kunder i butiken tycker likadant. Ofta handlar de flera olika färger, så att de kan matcha till olika vinterjackor, men också för att på ett enkelt sätt få en roligare vinteroutfit, som ibland kan bli rätt enformig... Speciellt här uppe i norr, där man måste klä på sig ordentligt för att inte frysa. Då är det superbra att kunna byta ut färgen på mössan lite då och då!

Eivys underställ har ju verkligen de finaste mönstren. Med motiv och färger man blir sådär GLAD av. Något vi gillar extra mycket är att alla kläder går att "mixa-å-matcha", samt att de går att använda till så många olika användningsområden, så som när du åker skidor, tränar eller bara byser hemma i soffan. Det är bra för miljön och då känns det också bra i hjärtat.

Deras fleecar är ju verkligen SÅ mjuka, och färgerna är ju i de perfekta höst/vinter-färgerna. Sen är de gjorda av återvunnen polyester... Pluspoäng! Så ni förstår ju varför vi älskar Eivy. Och det kommer du också att göra!

ps. glöm inte att lägga upp din outfit på #tintinstyle för att få 20% på ett helt köp, gäller ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden. DM oss på instagram så vi kan ge dig din egna rabattkod <3

Facebook
Website
Instagram