Favoriter
Kundvagn

Köpvillkor

 

 

Samtliga priser hos oss anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25 % moms.  Alla varor som saluförs hos oss är godkända och får marknadsföras i Sverige. Alla varor som saluförs och presenteras i nätbutiken finns inne på lager (om inget annat anges). Lagerstatus uppdateras löpande, och vi reserverar oss för mindre avvikelser. Om varan ej kan levereras kontaktas kunden via e-mail eller telefon.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser. Vi förbehåller oss rätten att justera eventuella pris fel före och efter att beställningen är behandlad. Eventuella rekommendationer är endast rekommendationer utifrån personliga uppfattningar.

SÄKERHET
För att handla på Tintinstyle måste du vara 18 år gammal. Är du yngre än 18 krävs målsmans godkännande. Alla försök till bedrägerier polisanmäls och Tintinstyle förbehåller sig rätten att häva köpet om bedrägeri befaras. Dina kontaktuppgifter kommer endast att ses och behandlas av oss och våra samarbetspartners. Dina kontaktuppgifter kommer aldrig säljas eller på annat vis spridas till tredje part utan ditt godkännande.

BETALNINGAR
Det är tryggt och enkelt att handla oss på Tintinstyle. Vi använder oss av säkra betalningslösningar via våra betalningspartners och all information skickas krypterade via säkra servrar. Vi erbjuder flera betalsätt för att du ska kunna välja det som passar dig bäst.

KORTBETALNING
Väljer du att betala med kort betalar du ingen kortavgift. Vid en eventuell retur görs en återbetalning till det kort som användes vid köpet. Vi tar emot betalningar från VISA och MasterCard. När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner DIBS för att garantera en snabb och säker betalning. Vi sparar aldrig dina kortuppgifter, all information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL).

FAKTURA
Vi samarbetar med Klarna AB som erbjuder fakturabetalning och delbetalning. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post. När du betalar via Faktura, handlar du tryggt och enkelt mot en avgift på 30 kr. Fakturan skickas till dig via e-post och betalningstiden är 30 dagar. Du har alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans - och hemförsäljningslagen. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift på 50 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köpet görs en mikroupplysning för att vi ska veta att du är du. Dina personuppgifter behandlas då i enlighet med personuppgiftslagen, och kan komma att användas för marknadsföring av spännande erbjudanden och tjänster.

DELBETALNING
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna Konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna Konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

RETURER & REKLAMATIONER
Du har alltid 14 dagars öppet köp i enlighet med Konsumentköplagen, mer om detta kan du läsa på konsumentverket ( vid försenad retur tas en förseningsavgift ut på 79SEK) Detta förutsätter att varan returneras i originalskick, det vill säga oanvänd och med samtliga etiketter och eventuell förpackning bibehållen. Naturligtvis har du rätt att prova varan. På grund av hygieniska skäl omfattas ej underkläder, badkläder, smycken och skönhetsprodukter av ångerrätten. Observera att skor skall returneras i den ursprungliga skokartongen. Klistra inte postetikett direkt på skokartongen, använd skyddande ytteremballage. En extra avgift kommer att tas ut om skorna returneras i en skadad skokartong eller utan den ursprungliga skokartongen. Läs mer om returer HÄR!

 

Om Tintinstyle.se

Tintinstyle är en webbutik som säljer noga utvalda märkeskläder, skor och accessoarer från olika varumärken med hög modegrad och kvalitet. Vi har en stark passion för spännande mode och vänder oss till den stilmedvetna kvinnan som vill ha det där lilla extra. Vi har även en fysisk butik på Prästgatan 36 i Östersund. Varmt välkommen till oss!

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER
Instagram facebook

Företagsuppgifter

FASTER RUT AB
Prästgatan 36
831 31 Östersund
Org. nr: 559117-8586
Tel: 063-13 00 35 ( vardagar 09.00-17.00 )
E-post: info@tintinstyle.se

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Klarna, Visa, Mastercard
Postnord

För att förbättra din användarupplevelse använder vi på Tintinstyle cookies.     
Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.    

 

Välkommen till Tintinstyle! Tintinstyle.se är en webbutik som säljer noga utvalda damkläder, skor och accessoarer från olika varumärken med hög modegrad och kvalitet. Vi har en stark passion för spännande mode och vänder oss till den stilmedvetna kvinnan som vill ha det där lilla extra. Vi söker hela tiden efter nya varumärken, allt för att kunna ge dig som kund ett stort utbud. Vi känner oss stolta över att ha de stora svenska varumärkena hos oss samtidigt som vi söker av världen för att finna nya. Vi har idag varumärken så som Rodebjer, Dagmar, Fornarina, Morris, FiveUnits, Jofama, Inwear, Mos Mosh, Custommade, Eivy, Please, Quay Australia, Rue de Femme, Steve Madden, Selected Femme och Blue Billie.

Tintinstyle.se är en av Sveriges äldsta webbshoppar och grundades 2006. Tintinstyle brinner för dig som kund och vi värderar bemötande och service högt. Det ska vara enkelt att handla hos oss och vi vill att du ska känna att vi finns här för dig. Du är alltid välkommen att kontakta oss per telefon (063-130035) eller via mail (info@tintinstyle.se). Vill du vara först med nyheter och inspiration ska du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Behöver du tips och inspiration så besök Tintins Värld och spana även in fliken Inspiration. Varmt välkommen till oss!