Favoriter
Kundvagn

Om oss

 

 

TINTINSTYLE.SE är ett företag som grundades redan 2006 men som idag ägs tillsammans av Anette Modin, Emma-Helena Fredriksson och Anna Haag sedan hösten 2017. Den befintliga butiken tillsammans med lager och kontor ligger beläget mitt i centrala Östersund där allt sker in-house. Något vi är väldigt stolta över och dit vi med glädje välkomnar er kunder att komma in och säga hej och kika runt i vår fina butik.

Webbshoppen är en av Sveriges äldsta som Anette övertog 2013 och som då fick ingå i hennes dåvarande butik Zmillas, som numera är vår fysiska butik Tintinstyle. Tintinstyle brinner för att få dig som kund att känna dig som den bästa versionen av dig själv. Vi värderar det personliga bemötandet och den personliga servicen högt. Vi vänder oss till den stilmedveta kvinnan som gärna vill ha det lilla extra men samtidigt en trygg basgarderob som man kan bygga vidare på. Vi har en stark passion för spännande mode och söker hela tiden efter nya varumärken att samarbeta med, allt för att kunna ge dig som kund ett stort utbud både här på webben och i vår fysiska butik.

Vi känner oss stolta över att ha de stora svenska varumärkena hos oss samtidigt som vi söker av världen för att finna nya! Allt för att vårt utbud ska kännas attraktivt för dig! Vi har idag varumärken så som Rodebjer, Dagmar, Fornarina, Morris, FiveUnits, Jofama, Inwear, Mos Mosh, Custommade, Eivy, Please, Quay Australia, Rue de Femme, Steve Madden, Selected Femme och Blue Billie.

För oss är du som kund det viktigaste och vi vill att du ska känna dig sedd och nöjd! Det ska vara enkelt att handla hos oss och vi vill att du ska känna att vi finns här för dig. Du är alltid välkommen att kontakta oss - per telefon under butikens öppettider men här på webben finns vi alltid tillgängliga. Välkommen till oss på Tintinstyle.se!

 

Om oss

Om Tintinstyle.se

Tintinstyle är en webbutik som säljer noga utvalda märkeskläder, skor och accessoarer från olika varumärken med hög modegrad och kvalitet. Vi har en stark passion för spännande mode och vänder oss till den stilmedvetna kvinnan som vill ha det där lilla extra. Vi har även en fysisk butik på Prästgatan 36 i Östersund. Varmt välkommen till oss!

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER
Instagram facebook

Företagsuppgifter

FASTER RUT AB
Prästgatan 36
831 31 Östersund
Org. nr: 559117-8586
Tel: 063-13 00 35 ( vardagar 09.00-17.00 )
E-post: info@tintinstyle.se

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Klarna, Visa, Mastercard
Postnord

För att förbättra din användarupplevelse använder vi på Tintinstyle cookies.     
Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.    

 

Välkommen till Tintinstyle! Tintinstyle.se är en webbutik som säljer noga utvalda damkläder, skor och accessoarer från olika varumärken med hög modegrad och kvalitet. Vi har en stark passion för spännande mode och vänder oss till den stilmedvetna kvinnan som vill ha det där lilla extra. Vi söker hela tiden efter nya varumärken, allt för att kunna ge dig som kund ett stort utbud. Vi känner oss stolta över att ha de stora svenska varumärkena hos oss samtidigt som vi söker av världen för att finna nya. Vi har idag varumärken så som Rodebjer, Dagmar, Fornarina, Morris, FiveUnits, Jofama, Inwear, Mos Mosh, Custommade, Eivy, Please, Quay Australia, Rue de Femme, Steve Madden, Selected Femme och Blue Billie.

Tintinstyle.se är en av Sveriges äldsta webbshoppar och grundades 2006. Tintinstyle brinner för dig som kund och vi värderar bemötande och service högt. Det ska vara enkelt att handla hos oss och vi vill att du ska känna att vi finns här för dig. Du är alltid välkommen att kontakta oss per telefon (063-130035) eller via mail (info@tintinstyle.se). Vill du vara först med nyheter och inspiration ska du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Behöver du tips och inspiration så besök Tintins Värld och spana även in fliken Inspiration. Varmt välkommen till oss!