Favoriter
Kundvagn

Våra leveranser

 

 

Inom Sverige skickar vi alla våra paket med PostNord AB. Vi jobbar snabbt och hårt med att packa och skicka din order. Utleverans från oss sker inom 1-3 arbetsdagar med reservation för förseningar. Vid rea och andra kampanjer har vi höga orderingångar och då kan utleveransen ta några dagar extra. Vi har en fraktkostnad på 39 kronor men vid köp som överstiger 1000 SEK får du alltid fri frakt inom Sverige. Ditt paket kommer för uthämtning till närmaste postombud. Mer om detta kan du läsa på www.postnord.se

OUTLÖSTA PAKET
Outlösta paket omfattas ej av ångerrätten enligt distans- och hemförsäljningslagen. För paket som ej hämtas ut debiteras en avgift på för närvarande 350 kr. Detta motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.

HÄMTA I BUTIK
Du kan även välja att hämta ut din order i vår fysiska butik. När du fyller i din order väljer du ”Hämta i butik” så reserverar vi varan till dig och du hämtar upp den på Prästgatan 36 i Östersund.

 

Om Tintinstyle.se

Tintinstyle är en webbutik som säljer noga utvalda märkeskläder, skor och accessoarer från olika varumärken med hög modegrad och kvalitet. Vi har en stark passion för spännande mode och vänder oss till den stilmedvetna kvinnan som vill ha det där lilla extra. Vi har även en fysisk butik på Prästgatan 36 i Östersund. Varmt välkommen till oss!

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER
Instagram facebook

Företagsuppgifter

FASTER RUT AB
Prästgatan 36
831 31 Östersund
Org. nr: 559117-8586
Tel: 063-13 00 35 ( vardagar 09.00-17.00 )
E-post: info@tintinstyle.se

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Klarna, Visa, Mastercard
Postnord

För att förbättra din användarupplevelse använder vi på Tintinstyle cookies.     
Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.    

 

Välkommen till Tintinstyle! Tintinstyle.se är en webbutik som säljer noga utvalda damkläder, skor och accessoarer från olika varumärken med hög modegrad och kvalitet. Vi har en stark passion för spännande mode och vänder oss till den stilmedvetna kvinnan som vill ha det där lilla extra. Vi söker hela tiden efter nya varumärken, allt för att kunna ge dig som kund ett stort utbud. Vi känner oss stolta över att ha de stora svenska varumärkena hos oss samtidigt som vi söker av världen för att finna nya. Vi har idag varumärken så som Rodebjer, Dagmar, Fornarina, Morris, FiveUnits, Jofama, Inwear, Mos Mosh, Custommade, Eivy, Please, Quay Australia, Rue de Femme, Steve Madden, Selected Femme och Blue Billie.

Tintinstyle.se är en av Sveriges äldsta webbshoppar och grundades 2006. Tintinstyle brinner för dig som kund och vi värderar bemötande och service högt. Det ska vara enkelt att handla hos oss och vi vill att du ska känna att vi finns här för dig. Du är alltid välkommen att kontakta oss per telefon (063-130035) eller via mail (info@tintinstyle.se). Vill du vara först med nyheter och inspiration ska du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Behöver du tips och inspiration så besök Tintins Värld och spana även in fliken Inspiration. Varmt välkommen till oss!