Favoriter
Kundvagn

Vanliga frågor

 

 

- Jag har sett ett plagg på nätet, har ni det i annan storlek i butiken?
Butiken och webbshoppen delar lager, det betyder att allt du ser på nätet går lika bra att handla över disk i butiken. Finns storleken du söker inte på nätet, så finns den tyvärr inte i butiken heller.

- Kommer ni att få in det här plagget/storleken igen?
Ibland händer det att vi får in påfyllningar på plagg som sålt slut väldigt fort och på de varor som inte är kollektionsbundna utan finns tillgängliga hela året. Det går bra att kontakta kundtjänsten om du undrar över en specifik vara, men generellt kan man säga att vi aldrig får påfyllning på de varor som vi rear.

- Jag har inte fått någon orderbekräftelse, har min order gått igenom?
När du har lagt en order får du direkt en preliminär orderbekräftelse via mail som bekräftar att din order har gått igenom. Har du inte fått någon sådan har det antagligen blivit fel någonstans eller så har du angett fel e-mailadress. Var alltid noggrann när du anger din e-mailadress eftersom du annars missar all information runt din order.

- Jag har inte fått någon SMS-avisering, hur kan jag spåra och hämta ut mitt paket?
Aviseringarna skickas alltid ut via SMS till det mobilnummer du angivit i din beställning. Brevavisering skickas först vid tredje försöket och därför är det jätteviktigt att du anger rätt mobilnummer.

- Har ni tagit emot min retur, jag har inte hört något än?
Så snart vi mottagit din retur kontaktar vi dig via mail med informationen om att returen är mottagen. När din retur är administrerad kommer du att få ytterligare bekräftelse  via mail, denna gång med underlag om att returen är administrerad. Administreringen sker vanligtvis 6-12 arbetsdagar efter det att vi mottagit din retur. Distanshandelslagen anger att återbetalning skall ske inom 30 dagar.

- Ni har skickat mig fel vara, varför och vad gör jag nu?
Alla beställningar hanteras manuellt och tyvärr händer det att det blir fel ibland, men vi arbetar ständigt för att bli bättre och för att erbjuda dig den bästa servicen vi kan. Har du blivit felexpedierad är vi mycket ledsna för detta och skickar dig omgående en retursedel för fri frakt tillbaka till oss, samt den ursprungliga varan. Kontakta kundtjänsten så löser vi detta så snabbt och smidigt som möjligt.

 

Om Tintinstyle.se

Tintinstyle är en webbutik som säljer noga utvalda märkeskläder, skor och accessoarer från olika varumärken med hög modegrad och kvalitet. Vi har en stark passion för spännande mode och vänder oss till den stilmedvetna kvinnan som vill ha det där lilla extra. Vi har även en fysisk butik på Prästgatan 36 i Östersund. Varmt välkommen till oss!

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER
Instagram facebook

Företagsuppgifter

FASTER RUT AB
Prästgatan 36
831 31 Östersund
Org. nr: 559117-8586
Tel: 063-13 00 35 ( vardagar 09.00-17.00 )
E-post: info@tintinstyle.se

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Klarna, Visa, Mastercard
Postnord

För att förbättra din användarupplevelse använder vi på Tintinstyle cookies.     
Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies.    

 

Välkommen till Tintinstyle! Tintinstyle.se är en webbutik som säljer noga utvalda damkläder, skor och accessoarer från olika varumärken med hög modegrad och kvalitet. Vi har en stark passion för spännande mode och vänder oss till den stilmedvetna kvinnan som vill ha det där lilla extra. Vi söker hela tiden efter nya varumärken, allt för att kunna ge dig som kund ett stort utbud. Vi känner oss stolta över att ha de stora svenska varumärkena hos oss samtidigt som vi söker av världen för att finna nya. Vi har idag varumärken så som Rodebjer, Dagmar, Fornarina, Morris, FiveUnits, Jofama, Inwear, Mos Mosh, Custommade, Eivy, Please, Quay Australia, Rue de Femme, Steve Madden, Selected Femme och Blue Billie.

Tintinstyle.se är en av Sveriges äldsta webbshoppar och grundades 2006. Tintinstyle brinner för dig som kund och vi värderar bemötande och service högt. Det ska vara enkelt att handla hos oss och vi vill att du ska känna att vi finns här för dig. Du är alltid välkommen att kontakta oss per telefon (063-130035) eller via mail (info@tintinstyle.se). Vill du vara först med nyheter och inspiration ska du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Behöver du tips och inspiration så besök Tintins Värld och spana även in fliken Inspiration. Varmt välkommen till oss!